دیگر مقالات
پاسخ به سوالات متداول در مورد پکیج شوفاژ دیواری

پاسخ به سوالات متداول در مورد پکیج شوفاژ دیواری

برای آپارتمانهای کمتر از 60 متر مربع چه نوع پکیجی پیشنهاد می کنید؟ برای آپارتمانهای با درزبند کامل درب ها و پنجره ها چه نوع پکیجی پیشنهاد می کنید؟ حداقل ارتفاع دودکش در پکیج های بدون فن چقدر است؟ در مورد نصب پکیج در بالکن چه نوع پکیجی را پیشنهاد می کنید؟ حداکثر فاصله مصرف آب گرم (حمام و ظرفشوئی) تا دستگاه پکیج چقدر است؟ نحوه پر کردن و بالا بردن فشار مدار شوفاژ که توسط مانومتر نمایش داده می شود چگونه است؟ در صورت بالا رفتن فشار(مانومتر) چه کاری باید انجام داد؟ اینها برخی از سوالات متداول د
معرفی قطعات پکیج دیواری

معرفی قطعات پکیج دیواری

در این مطلب از پارس قطعه سعی داریم شما را با قطعات پکیج بیشتر آشنا کنیم. یکی از نیازهای اولیه بشر تامین آب گرم بهداشتی و گرمایش مطبوع محل کار یا زندگی بوده و است. در گذشته این نیاز را به روش های مختلفی از قبیل کرسی ذغالی و بخاری های چوبی و برقی و نفتی تامین می کردند . اما امروزه این نیازها را به وسیله پکیج های دیواری تامین می کنند.
علائم و نشانه های خراب شدن پکیج شوفاژ دیواری

علائم و نشانه های خراب شدن پکیج شوفاژ دیواری

علائم و نشانه های خراب شدن پکیج دیواری متفاوت می باشد. نشتی آب از پکیج، پایین بودن فشار پکیج، گرم نکردن آب پکیج دیواری، روشن نشدن مشعل پکیج برخی از رایج ترین نشانه های خراب شدن پکیج دیواری می باشد.
ان‌تی‌سی چیست و چه کاربردی دارد؟

ان‌تی‌سی چیست و چه کاربردی دارد؟

یکی از قطعات مهم و کاربردی برای اندازه گیری دمای پکیج سنسور NTC پکیج است. در این مطلب قصد داریم اطلاعاتی راجع به این سنسور و نیز نحوه ی عملکرد آن را در پکیج شرح دهیم.
موارد مهم در نصب پکیج

موارد مهم در نصب پکیج

مراحل مهم و ضروری قبل از نصب پکیج 1) نصاب موظف است قبل از نصب دستگاه با ایجاد نمودن مقداری دود مکش دودکش ساختمان را کنترل کند. اگر گرفتگی در مسیر آن وجود دارد نسبت به برطرف نمودن آن اقدام نموده و مسیر دودکش را باز نماید تا مانعی در مسیر خروج دود نباشد. و ...
موارد چک سالیانه پکیج شوفاژ دیواری

موارد چک سالیانه پکیج شوفاژ دیواری

پکیج شوفاژ دیواری دستگاهیست که در طول مدت کارکرد خود فشار بالایی را تحمل می‌کند. بنابراین لازم است تا جهت جلوگیری از آسیب دستگاه و نیز رعایت ایمنی و حفظ جان مصرف‌کنندگان موارد ذیل هرساله و در ابتدای استفاده به عنوان سیستم گرمایش مورد بازبینی قرار گیرند.
کدام برند را بخریم؟

کدام برند را بخریم؟

معمولاً انتخاب برند بسیار دشوار و وقت‌گیر میباشد. ما در اینجا به تعدادی از پارامترهای مهم در انتخابی برند ها اشاره می‌کنیم و پیشنهاد می‌کنیم حتما مورد توجه قرار داده و مراقب باشید در دام فروشندگان سودجو نیفتید.
راهنمای انتخاب پکیج مناسب

راهنمای انتخاب پکیج مناسب

پارامترهای مهم برای انتخاب پکیج دیواری ۱. دودکش ساختمان ۲. متراژ ساختمان ۳. مقدار مورد نیاز آب گرم مصرفی
معرفی پکیج

معرفی پکیج

گرمایش مطبوع محل سکونت و آب گرم بهداشتی، همواره از نیازهای اولیه بشر بوده و می‌باشد. شاید هنوز هم استفاده از کرسی های زغالی و بخاری های نفتی را در بعضی از نقاط کشور عزیزمان شاهد باشیم، ولی حقیقت این است که با توجه به فراوانی گاز طبیعی و برقراری امکان دسترسی به این موهبت الهی، تکنولوژی رابر آن داشته است که راهکارهای جدیدی را برای بشر مهیا سازد.
فلومتر چیست و چه کاربردی در پکیج دارد؟

فلومتر چیست و چه کاربردی در پکیج دارد؟

قطعات پکیج رابیشتر بشناسیم. فلومتر یا دبی سنج (flow meter) وسیله ایست که حجم مواد عبوری را نسبت به زمان اندازه گیری می کند. در بیشتر صنایع از جمله صنایع نفت و پتروشیمی و... دانستن مقدار دقیق فلو یا جریان عبوری سیالی مانند گاز و یا نفت مهم می باشد. توجه به این نکته که میزان کل فلو که معرف جرم ماده مصرفی است در بسیاری موارد نظیر پروسه های صنعتی کاربرد دارد. همچنین اندازه گیری دقیق فلو به دلیل ملاحظات مالی در فروش وخرید حجم مشخصی از ماده و کالا مانند کنتور گاز خانگی و تبادلات نفتی و ...اهمیت ویژه ا
موارد مهم در نصب پکیج موارد مهم در نصب پکیج

مراحل مهم و ضروری قبل از نصب پکیج 

۱. نصاب موظف است قبل از نصب دستگاه با ایجاد نمودن مقداری دود مکش دودکش ساختمان را کنترل کند. اگر گرفتگی در مسیر آن وجود دارد نسبت به برطرف نمودن آن اقدام نموده و مسیر دودکش را باز نماید تا مانعی در مسیر خروج دود نباشد.

۲. در قسمت بالای منبع انبساط یا بر روی پمپ از یک شیر هواگیری اتوماتیک استفاده شده است که کار تخلیه هوای داخل سیستم را انجام می دهد و روی آن پیچ پلاستیکی سیاه رنگی قرار دارد که نصاب موظف است قبل از نصب دستگاه آن را باز نماید و همواره باید باز باشد و در صورت بسته بودن آن ، هوای سیستم به خارج تخلیه نمی شود. لازم به ذکر است که وجود هوا در سیستم با عث صدمه دیدن پمپ می شود.

۳. شست وشوی داخل لوله های ساختمان به منظور جلوگیری از ورود، رسوبات و .... به داخل دستگاه .

۴. استفاده از شیلنگها و اتصالات درجه یک و استفاده از یک محافظ برق جهت محافظت از دستگاه در برابر نوسانات برق .

۵. برای جلوگیری از رسوب گرفتن میدل دستگاه (به خصوص برای شهرهایی که درجه سختی آب آنها بالا است ) استفاده از یک رسوب زدای مقناطیسی یا الکترونیکی و یا پلی فسفات مناسب در مسیر ورودی آب سرد به دستگاه را می بایست به مصرف کننده توصیه نمود.

۶. نصب صحیح و مناسب و مطمئن لوله رابط دودکش از دستگاه به دودکش دیوار و نصب لوله دود کش دو جداره پکیج فن دار.

۷. نصاب موظف است تست نشتی گاز از تمامی اتصالات گازی داخل و خارج دستگاه و همچنین پیچهای محل تست فشار گاز بر روی کنترلر گاز داخل دستگاه را به عمل آورد و از عدم نشتی در کلیه اتصالات گازی داخل و خارج از دستگاه مطمئن گردد.

لازم است تمامی مسیرهایی که گاز در آنها جریان دارد (داخل و خارج دستگاه) آچارکشی و نشتیابی گردد .

۸. چنانچه پکیج در کابینت نصب می گردد حتما باید از اطراف حداقل ۱۰ سانتیمتر فاصله داشته باشد تا در صورت نیاز بتوان تعمیرات لازم را بر روی دستگاه انجام داد و بالا و پائین دستگاه کاملا باز باشد تا هوای مورد نیاز دستگاه تأمین گردد. و هرگز نباید دستگاه را در محیطی بسته که امکان ورود هوای تازه به آن محل نیست نصب نمود.

۹. فشار گاز ورودی به دستگاه در پکیج با گاز شهری 20-17 mbar گاز کپسول 27-30 mbar می‌باشد. دستگاه در مناطقی که افت فشار زیادی دارد کارایی مناسبی ندارد.

۱۰. نصاب موظف است پس از نصب دستگاه، سیستم شوفاژ ( رادیاتورها و دستگاه ) را از طریق شیر پرکن تا حد 1.5bar پر از آب نماید و پس از آن رادیاتورها را از طریق پیچ هوا گیری روی آنها و دستگاه را از طریق باز نمودن پیچ شیر هواگیری روی منبع انبساط دستگاه و همه را از طریق پیچ هوا گیری روی پمپ هواگیری نماید تا کلیه هوای موجود در سیستم تخلیه گردد.

۱۲. جهت نصب و بکارگیری از دستگاه ها لازم است تمامی مقررات و دستورات ایمنی شرکت ملی گاز ایران و استانداردهای مورد تایید اداره استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران رعایت گردد و نصاب موظلف است آنها را مطالعه نموده و در نصب و راه اندازی دستگاه تمامی آنها را رعایت نماید.