دیگر مقالات
بای پس پکیچ چیست و چه کاربردی دارد؟

بای پس پکیچ چیست و چه کاربردی دارد؟

بای پس پکیج قطعه‌ای کاربردی است که برای جلوگیری از کم آبی دستگاه وسوختن پمپ از آن استفاده می‌شود. در واقع بای پس پکیج برای جبران فشار کم آب و ممانعت از سوختن پمپ در هنگام رسوب گیری لوله‌ها در پکیج تعبیه شده است. در نتیجه سلامت این قطعه در روند و طرز کار پکیج تاثیر بسزایی دارد.
بررسی مهم ترین دلایل نشتی آب از پکیج دیواری

بررسی مهم ترین دلایل نشتی آب از پکیج دیواری

نشتی آب از پکیج از ایرادات و مشکلات رایج پکیج دیواری محسوب می شود. این مشکل به دلیل عوامل و دلایل مختلفی بروز پیدا می کند. در صورت آب دادن پکیج دیواری، برطرف کردن مشکل در کوتاه ترین بازه زمانی، از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. در غیر این صورت، خسارات و هزینه های گزافی به مصرف کننده تحمیل می شود. با توجه به اهمیت این موضوع در این مقاله به بررسی علت نشتی آب از پکیج دیواری پرداخته ایم.
آموزش جامع نحوه هواگیری پکیج دیواری، رادیاتور و شوفاژ

آموزش جامع نحوه هواگیری پکیج دیواری، رادیاتور و شوفاژ

هواگیری پکیج از جمله اقدامات کاربردی و مفید برای افزایش راندمان و جلوگیری از بروز مشکلات و ایرادات فنی در پکیج به شمار می رود. هواگیری در پکیج های دیواری ضمن خارج ساختن هوای اضافی موجود در رادیاتور و پکیج، صرفه جویی در مصرف انرژی، افزایش طول عمر و کارکرد بهینه این مدل سیستم گرمایشی را به دنبال دارد. با توجه به اهمیت هواگیری همچنین تخصصی بودن مراحل آن، در این مقاله قصد داریم به آموزش صفر تا صد نحوه هواگیری در پکیج های دیواری بپردازیم.
بای پس پکیچ چیست و چه کاربردی دارد؟ بای پس پکیچ چیست و چه کاربردی دارد؟

بای پس پکیج در صورت عملکرد مناسب در هنگام گرفتگی لوله‌های پکیج و پایین آمدن سطح فشار آب تحت تاثیر این مشکل از ایجاد فشار بر پمپ پکیج و خرابی آن جلوگیری می‌کند. این موارد بر اهمیت آشنایی با علائم خرابی بای پس پکیج و تعمیر و تعویض به موقع آن می‌افزاید.

در هنگام بررسی و آشنایی با عملکرد بای پس پکیج مواردی مانند علائم خرابی پای پس پکیج، قیمت تعویض بای پس پکیج و همین طور عملکرد شیر بای پس در پکیج در بین کاربران از اهمیت بالایی برخوردار است. در این مطلب با بررسی ماهیت بای پس پکیج با نحوه عملکرد آن و ارتباطش با  رسوب گیری پکیج در مدل‌های مختلف آشنا می‎‌شویم.

بای پس پکیچ چیست و چه کاربردی دارد؟

قطعات تشکیل دهنده‌ی پکیج با عملکرد کاملا وابسته به هم طراحی شده‌اند. در این میان یکی از این وابستگی‌ها را می‌توان در رفتار حفاظتی قطعه بای پس پکیج از پمپ آب پکیج در هنگام واجهه با مشکلاتی مثل گرفتگی رسوب لوله‌های این دستگاه مشاهده نمود.

وظیفه بای پس پکیج ایجاد یک راه میانبر در مسیر لوله‌‎های آب در پکیج بوده که قبل از رسیدن جریان آب گرم به رادیاتور از آن مسیری به سمت پمپ آب پکیج ایجاد می‌کند. این اتصال از طریق یک انشعاب از لوله آب با ورودی پمپ آب از طریق بای پس پکیج انجام می‌شود.

بای پس پکیج این توانایی را دارد که در هنگام افت فشار مقدار گرمایش، در مدت زمان یک ساعت حدودا 350 لیتر آب را از خود عبور دهد. این امر به تنهایی بر اهمیت کاربردی بای پس پکیج اشاره دارد. بای پس پکیج از قسمت‌های مختلفی مثل شیر یکطرفه بای پس پکیج تشکیل شده که در هنگام تعویض و تعمیر این قطعه در سرویس پکیج آشنایی با عملکرد آنها بسیار اهمیت دارد. 

تعویض و تعمیر بای پس در سرویس پکیج 

یکی از قطعاتی که در هنگام سرویس پکیج باید وضعیت عملکرد آن به دقت بررسی شود، بای پس پکیج است. در این هنگام در صورت مشاهده علائم و نشانه‌های خرابی که در ادامه در مورد آن صحبت شده است، باید سریعا نسبت به تعویض یا تعمیر این قطعه اقدام شود. 

برای پیشگیری از اقداماتی مثل تعویض زود به زود و سرویس پکیج در فواصل زمانی کم  تعویض فیلتر رسوب گیر پیکج و پکیج پیشنهاد می‌شود. بهترین پکیج نیز در گذر زمان با مشکلاتی مثل فرسودگی قطعه بای پس و ضعف در سیستم گرمایشی خود همراه است. بنابراین با درک کاملی از فاکتورهای مختلف پکیج نسبت به نگهداری و سرویس به موقع این دستگاه حساس باشید. 

در این میان آشنایی با قطعات تشکیل دهنده بای پس پکیج و نحوع عملکرد آنها در تشخیص سریع مشکلات احتمالی این قطعه تاثیر بسزایی دارد. از این رو در این قسمت با نحوه عملکرد دو بخش اصلی بای پس پکیج برای دریافت اطلاعات بیشتر آشنا می‌شویم. 

نحوه عملکرد شیر بای پس در پکیج

در کنار سیستم بای پس پکیج قطعه‌ای به نام شیر بای پس وجود دارد که می توان از آن به تنهایی در مسیرهای لوله کشی سیستم حرارتی پکیج استفاده کرد. بنا به نظر کارشناسی افراد متخصص در این زمینه شیر بای پس پکیج از نوع اتوماتیک بوده و برای تضمین کارایی پکیج در کنار اقداماتی مثل رسوب زدایی پکیج استفاده از این شیر بسیار ضروری است.

در واقع شیر بای پس پکیج قطعه‌ای تعبیه در سیستم حرارتی و قرار گرفته در بین پکیج و رادیاتور می‌باشد. از دیگر موارد کاربردی این قطعه می‌توان به کنترل میزان جریان آب در چرخه گرمایش بر اساس فشار آب اشاره داشت. علاوه بر این دلیل اصلی استفاده از شیر بای پس پکیج ثابت نگه داشتن حداقل جریان آب عبوری از پکیج و محدود کردن فشار آب چرخشی در زمان بسته بودن تمام شیرآلات می‌باشد.

نحوه عملکرد فنر بای پس پکیج

یکی از دلایل عدم تامین گرمای مطلوب علی رغم کارکرد مناسب پکیج فرسوده شدن فنر بای پس پکیج در اثر رسوب گرفتن دریچه آب و تعبیه نشدن رسوب گیر پکیج است. این امر نشان دهنده‌ی اهمیت سالم بودن تجهیزات وابسته به بای پس پکیج برای عملکرد مناسب این قطعه و جلوگیری از افت فشار گرمایش و کاهش جریان هوای گرم است.

در کنار در نظر گرفتن قطعاتی مثل برد پکیج بوتان و دیگر مدل‌ها و تجهیزات وابسته به آن‌ها، توجه کافی به بای پس پکیج نیز در روند جریان سازی هوای گرم و آب مصرفی ساختمان بواسطه پکیج تاثیر مستقیم دارد. بنابراین کیفیت این قطعات در فاکتورهای مزایا و معایب پکیج در ساختمان نقش مهمی دارند. 

علائم خرابی بای پس پکیج چیست؟

داشتن اطلاعات کافی درباره نشانه‌ها و علائم خرابی بای پس پکیج یکی از مهمترین نکات در جلوگیری از بوجود آمدن مشکلات ناشی از این مساله می‌باشد. در این بخش به برخی از علائم خرابی بای پس پکیج در هنگام استفاده از آن به شرح ذیل می‌پردازیم.

  • سیستم آب گرم مصرفی گرمای مطلوب را ندارد، علی رغم روشن بودن پکیج گرمای آن کافی نمی‌باشد. در این حالت علت گرم نشدن آب پکیج می تواند به خرابی این قطعه ارتباط دارد.
  • آب مصرفی مناسب و کافی بوده ولی سیستم گرمایشی پکیج به درستی کار نمی‌کند، دلیل این مشکل می‌تواند بازماندن سوپاپ بای پس در نوع تک مبدله باشد.
  • دمای مدار گرمایش خوب است ولی دمای آب مصرفی کم است یکی از دلایل این ایراد خرابی سوپاپ بای پس در نوع دو مبدله در پکیج است. 
  • سیستم گرمایش کار میکند ولی رادیاتور‌ها گرمای مطلوب را ندارند، این ایراد به دلیل از بین رفتن فنر بای پس پکیج در اثر رسوبات می‌باشد.مصرف گاز پکیج در این حالت علی رغم استفاده کاربردی افزایش می‌یابد.

استفاده از بای پس پکیج بنا به دلایل بیان شده در خصوص سلامت پمپ آب پیکج و تاثیر مستقیم عملکرد این قطعه در مشاهده یک سری ایراد اصلی در نوع عملکرد پکیج می‌باشد. تعویض و تعمیر به موقع بای پس پکیج در عملکرد مناسب انواع پیکج تاثیر بسزایی دارد.

با توجه کافی به وضعیت این قطعه و تعویض به موقع آن در کاهش هزینه سرویس پکیج ایران رادیاتور و سایر برندهای دیگر تاثیر مستقیم بگذارید. 
شما از این قسمت می‌توانید مدل‌های بای‌پس موجود در فروشگاه اینترنتی پارس قطعه‌ را مشاهده بفرمایید و در صورت نیاز ثبت سفارش بفرمایید.



بررسی مهم ترین دلایل نشتی آب از پکیج دیواری بررسی مهم ترین دلایل نشتی آب از پکیج دیواری

مهم ترین دلایل نشتی آب از پکیج

به طور کلی، پکیج های شوفاژ دیواری در دو مدل دو مبدله و تک مبدله در سطح بازار موجود می باشند. برهمین اساس، احتمال بروز نشتی آب از پکیج های مختلف اعم از دو و تک مبدله وجود دارد. در ادامه به بررسی علل بروز این مشکل می پردازیم.

۱. ایجاد سوراخ یا ترک در مبدل، علت نشتی آب از پکیج

 ترک خوردن یا سوراخ شدن مبدل حرارتی را می توان از دلایل آب دادن پکیج دیواری قلمداد نمود. ریزش و چکیدن چند قطره آب در قسمت زیر پکیج در مدل های تک مبدله، حکایت از آسیب دیدن و خرابی و ترک خوردگی مبدل دستگاه دارد. افزایش دمای ناگهانی و متعاقب آن، داغ شدن بیش از حد آب، از مهم ترین علائم و نشانه های این مشکل محسوب می شود.

در صورت سوراخ شدن مبدل پکیج های دو مبدله، نشتی و فوران آب به صورت محسوس مشاهده می شود. در چنین شرایطی، تعویض مبدل حرارتی پکیج از بهترین راهکارها برای برطرف نمودن این مشکل می باشد.

 

۲. آب دادن پکیج، به دلیل پارگی و فرسودگی اتصالات داخلی

حرکت و عبور آب در محفظه داخلی پکیج به وسیله لوله ها و اتصالات تعبیه شده در ساختار دستگاه صورت می گیرد. به طور معمول، لوله های طراحی شده برای سیستم های گرمایشی از متریال باکیفیت از جنس برنج می باشند. این لوله ها از مقاومت بالایی در برابر خرابی و نشتی برخوردار هستند.

در برخی مواقع نشتی آب از پکیج دیواری می تواند در اثر معیوب شدن واشر و اورینگ لوله ها و اتصالات بروز پیدا کند. گرما و حرارت زیاد، از مهم ترین عامل های خرابی و فرسودگی اورینگ های دستگاه تلقی می گردد. با تعویض واشرهای فرسوده و آسیب دیده می توان در صدد رفع این مشکل برآمد.

همچنین، ترک خوردگی، آسیب دیدن و رسوب گرفتگی لوله های برنجی را می توان از دیگر دلایل نشتی آب در این دستگاه ها برشمرد.

 

۳. خرابی و معیوب شدن شیر اطمینان از دیگر دلایل آبریزی پکیج

 از دیگر دلایل مهم نشتی آب از پکیج دیواری، به معیوب شدن شیر اطمینان یا شیر تخلیه دستگاه مربوط می شود. شیر اطمینان به عنوان یکی از قطعات مهم و حائز اهمیت، در قسمت زیر اتصالات دستگاه تعبیه شده است. این بخش وظیفه کنترل و مدیریت فشار داخلی پکیج دیواری را برعهده دارد.

سوراخ شدن شیر اطمینان، نشتی و سرازیر شدن آب را به دنبال دارد. وارد شدن ضربه، شوک گرمایی و فرسودگی، برخی از دلایل بروز خرابی و نشتی آب از شیر تخلیه پکیج می باشند.

غالبا ترک خوردن یا سوراخ شدن شیر اطمینان با افت و کاهش فشار پکیج دیواری و گرم نکردن آب پکیج نمایان می شود. به منظور برطرف ساختن این مشکل، تعویض شیر تخلیه پکیج، از بهترین راهکارها تلقی می گردد.

 

۴. معیوب شدن پمپ سیرکولاتور پکیج

گردش و چرخش آب پکیج در مدار گرمایش، از طریق پمپ سیرکولاتور دستگاه عملیاتی می شود. پمپ های سیرکولاتور پکیج شوفاژ دیواری از مقاومت و کیفیت ساخت بسیار بالایی برخوردار می باشد. با این وجود، در طی گذشت زمان ممکن است این پمپ ها دچار فرسودگی یا سوختگی شوند.

از سوی دیگر، طول عمر مفید پمپ های سیرکولاتور پکیج های تک مبدله، در مقایسه با سیستم های دو مبدله، بیشتر می باشد. در صورت خرابی پمپ، در اطراف این قطعه، آثار نشتی آب به چشم می خورد. این امر می تواند منجر به کاهش فشار پکیج گردد. برای رفع و حل این مشکل، می بایست نسبت به تعویض پمپ دستگاه، زیر نظر متخصصان با تجربه اقدام نمود.

ناگفته نماند که در برخی مواقع خرابی پمپ پکیج می تواند در اثر فرسودگی سیم کشی این قطعه ایجاد شده باشد. به همین جهت، با اصلاح سیم کشی می توان درصدد تعمیر آن برآمد. با این وجود، بهترین و کاربرد ترین روش در صورت معیوب شدن پمپ سیرکولاتور، تعویض آن با مدل جدید می باشد.

 

۵. خرابی شیر پرکن از دلایل سرازیر شدن آب از پکیج

 یکی دیگر از عامل های مهم در بروز نشتی آب از پکیج را می توان معیوب شدن قطعه شیر پرکن دستگاه عنوان نمود. شیر پرکن در مواقع کم شدن آب پکیج، نسب به پر کردن آن اقدام می کند. خرابی و معیوب شدن شیر پرکن، موجب افزایش فشار داخلی پکیج می شود.

این امر به علت وارد شدن حجم آب بیشتر به مدار گرمایش دستگاه رخ می دهد. در صورت مشاهده نشتی آب از قسمت پشت شیر پرکن، به احتمال زیاد واشر آب بندی این قطعه دچار خرابی شده است. در صورت سوراخ شدگی یا ترک خوردگی شیر پرکن، بهترین اقدام تعویض این قطعه می باشد.

۶. عدم آب بندی صحیح اتصالات

از دیگر علت های نشتی آب از پکیج دیواری، آب بندی نادرست سختی گیر، چپقی، زانو و شیلنگ پیسواری دستگاه می باشد. چنانچه نشتی آب به قسمت اتصالات پکیج مربوط شود، می‌بایست کلیه آنها مورد بررسی قرار گیرند.

در صورت زیاد بودن میزان نشتی، ضمن بستن و قطع جریان شیر ورودی ساختمان، باید تعمیر یا تعویض قطعه معیوب را در دستور کار قرار داد. به منظور جلوگیری از این مشکل، بررسی منظم شیلنگ ها و اتصالات پکیج دیواری کمک شایانی می نماید.

ناگفته نماند که فرسودگی شیلنگ رابط مدار گرمایش و منبع انبساط و فرسودگی و خراب شدن منبع انبساط دستگاه را می توان در ردیف دیگر علت های مهم نشتی آب از پکیج دیواری به حساب آورد.

در هنگام سر ریز شدن آب از دستگاه پکیج دیواری رعایت یک سری نکات در این زمینه از مؤلفه های حائز اهمیت تلقی می گردد. براین اساس، در ابتدا می بایست تمامی شیرهای ورودی آب ساختمان بسته شوند. از دیگر نکات مهم در این زمینه، قطع جریان برق دستگاه و کشیدن دو شاخه از پریز می باشد. قطع شیر گاز و تماس با متخصصان و کارشناسان فنی باتجربه و معتبر، از دیگر اقدامات به منظور رفع مشکل نشت آب از دستگاه پکیج دیواری قلمداد می گردد.

خلاصه:

در این مطلب به بررسی دلایل نشتی آب از پکیج و نحوه برطرف کردن این مشکل پرداختیم. رفع مشکلات پکیج امری تخصصی بوده و نیازمند سپردن به متخصصین این حوزه است. همچنین استفاده از قطعات اصلی و با کیفیت باعث خواهد شد که نیاز کمتری به تعمیرات در آینده پیدا کنید. 
شما می‌توانید برای خرید انواع قطعات با کیفیت و اصلی از طریق این لینک به فروشگاه اینترنتی قطعات پکیج شوفاژ دیواری پارس قطعه مراجعه کنید.



آموزش جامع نحوه هواگیری پکیج دیواری، رادیاتور و شوفاژ آموزش جامع نحوه هواگیری پکیج دیواری، رادیاتور و شوفاژ

اهمیت و ضرورت هواگیری پکیج

وجود هوا در لوله ها و اتصالات پکیج های شوفاژ دیواری، به تدریج موجب فرسودگی و خوردگی این قطعات و متعلقات می شود. از سوی دیگر، عدم انجام هواگیری علاوه بر ایجاد مشکل در کارکرد مطلوب پکیج، خرابی و معیوب شدن پمپ دستگاه را در پی دارد.

همچنین، عدم توجه به هواگیری پکیج دیواری، با ایجاد سروصدا در اتصالات و لوله های پکیج و عدم تولید حرارت و گرمایش مطلوب در محیط، همراه است. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که بهترین زمان انجام هواگیری دستگاه های پکیج تحت تاثیر پارامترهایی مانند مدت و سابقه استفاده از دستگاه، میزان ارتفاع ساختمان از سطح زمین و برند و مدل محصول قرار دارد.

مزایا هواگیری پکیج دیواری

از بین رفتن سروصداهای اضافی و غیر عادی در لوله ها، تنظیم نمودن فشار آب، رفع مشکلات گرم نکردن آب پکیج، توزیع هوای گرم، مطبوع و یکنواخت در محیط و ارتقای راندمان و بهره وری دستگاه، از مهم ترین مزایای انجام فرایند هواگیری پکیج محسوب می شود.

گفتنی است که انجام هواگیری تجهیزات گرمایشی مانند پکیج، در مفهوم خروج هوای اضافی در لوله ها و پمپ دستگاه می باشد. انجام این فرآیند در بازه زمانی مناسب و به صورت صحیح، از بهترین شیوه ها برای کاهش و بهینه سازی مصرف انرژی و بالا بردن طول عمر دستگاه تلقی می گردد.

همچنین، افراد ساکن در طبقات بالایی ساختمان، به دلیل پایین بودن فشار در لوله های شوفاژها و رادیاتورها، امکان دارد بیش از افراد طبقات پایینی به انجام عملیات هواگیری پکیج نیاز پیدا کنند.

آموزش نحوه هواگیری پکیج دیواری

با آغاز فصل سرما، هواگیری پکیج از اقدامات لازم و کاربردی برای محافظت و نگهداری از دستگاه محسوب می‎‌شود. هواگیری پکیج دیواری از مراحل گوناگونی تشکیل شده است و از قسمت پمپ و به وسیله پیچ مخصوص هواگیری صورت می پذیرد.  در این بخش به بررسی مراحل هواگیری در پکیج های دیواری می پردازیم:

مرحله اول: در اولین گام می بایست شیر آبگرم را باز گذاشته تا ضمن روشن شدن پکیج، پمپ دستگاه شروع به فعالیت نماید.

مرحله دوم: یک دستمال خشک و بزرگ در قسمت زیر پمپ قرار می گیرد. این شیوه مانع از مرطوب شدن محیط پیرامون توسط آب خروجی پمپ می شود.

مرحله سوم: قسمت انتهای پمپ را مورد بررسی قرار داده تا پیچ مخصوص هواگیری دستگاه پیدا شود. غالبا پیچ مربوط به هواگیری متناسب با برند تولیدکننده و نوع، در قسمت انتهایی پمپ تعبیه می گردد.

مرحله چهارم: از مراحل هواگیری پکیج می بایست متناسب با نوع پیچ، ابزار و پیچ گوشتی مناسب را انتخاب نموده و پیچ مربوطه را از پمپ باز نمود. با بازکردن پیچ هواگیری، هوا و آب موجود در داخل پمپ تخلیه می شود. به طور معمول، پیچ هواگیری دستگاه برخلاف عقربه های ساعت چرخیده می شود.

مرحله پنجم: پس از تخلیه هوا از پمپ، پیچ هواگیری را در سرجای خود قرار داده و با استفاده از پیچ گوشتی، سفت و محکم می گردد. در این مرحله، پیچ باز شده در جهت عقربه های ساعت بسته می شود. ناگفته نماند که در هنگام خارج شدن آب و هوا به بیرون، صدای غیرعادی ایجاد شده، با تخلیه کامل آب و هوا، به تدریج از بین می رود.

نکته: در هنگام باز کردن پیچ هواگیری آب تخلیه شده از داخل پمپ پکیج دیواری بسیار داغ و گرم می باشد. برهمین اساس، به منظور جلوگیری از سوختگی، از دست و بدن خود باید محافظت به عمل آورد. همچنین، هواگیری پکیج دیواری، به ویژه پمپ، ضمن کاهش سروصدای دستگاه، به یکنواخت و یکدست شدن دمای آبگرم کمک شایانی می نماید.

چگونه رادیاتور و شوفاژ را هواگیری کنیم؟

در صورت شنیدن صدای شرشر آب در رادیاتورهای گرمایشی پره‎‌ای یا صدای تق تق در رادیاتورهای پنلی، هواگیری رادیاتور و شوفاژ بیش از پیش ضرورت پیدا می کند.

برای انجام این فرآیند در ابتدا باید رادیاتور یا شوفاژ را خاموش کرد. چراکه روشن بودن دستگاه موجب افزایش هوای داخل رادیاتور می شود.

در قسمت بالای رادیاتورها غالبا یک پیچ تعبیه شده که می بایست به منظور خارج کردن هوای اضافی با استفاده از انبردست یا پیچ گوشتی آن را باز کرد. در این مرحله باید خلاف عقربه های ساعت پیچ هواگیری رادیاتور را چرخاند. همچنین، قبل از اقدام به هواگیری باید یک سطل یا ظرف مناسب در قسمت زیر شیر رادیاتور قرار داد.

در ادامه فرآیند هواگیری، پیچ مربوطه را به صورت آهسته و آرام باز نموده تا فشار زیاد آب سبب پرت شدن آن نشود.

اگر برای بازه طولانی هواگیری رادیاتور انجام نشده باشد، بوی نامطبوع و آب زرد رنگ از دستگاه خارج می‌شود. تا زمانی که صدای شرشر یا حباب قطع نگردد، می بایست فرآیند هواگیری رادیاتور را ادامه داد. پس از قطع شدن صدا، پیچ هواگیری را در جهت عقربه های ساعت محکم بسته و اطراف آن را با یک دستمال پاک و خشک تمیز کنید. پی از طی این مراحل فرآیند هواگیری رادیاتور گرمایشی به پایان می رسد.

آموزش نحوه تنظیم فشار پکیج

شایان ذکر است که پس از انجام هواگیری پکیج و رادیاتور، باید نسبت به تنظیم فشار پکیج شوفاژ دیواری اقدام نمود.

در حالت نرمال، فشار پکیج بر روی اعداد 1/5 الی 2 بار قرار دارد. در صورت پایین بودن فشار پکیج از این میزان، با باز کردن شیر آبی واقع در زیر دستگاه می توان فشار آن را بالا برد. توجه شود که هرگز نباید فشار پکیج از 2 بار بیشتر شود. چراکه این امر می تواند آسیب و صدمه جدی به دستگاه وارد کند.

به طور معمول، پس از انجام فرآیند هواگیری پکیج دیواری، مشکلاتی مانند صداهای غیر متعارف رادیاتور و گرم نبودن آبگرم مصرفی و بهداشتی و نوسانات موجود در فشار آب به نحو مطلوب برطرف می گردد.

خلاصه:

در این مطلب به بررسی نحوه هواگیری در پکیج های دیواری، رادیاتور و شوفاژ پرداخته و ضرورت و مزایا انجام این کار را مورد بررسی قرار دادیم. هواگیری پکیج امری تخصصی بوده و پیشنهاد پارس قطعه این است که این امر را به سرویسکاران حرفه‌ای بسپارید. 
برای خرید انواع لوازم جانبی و ابزار نصب رادیاتور و پکیج شوفاژ دیواری به این قسمت از سایت و فروشگاه اینترنتی پارس قطعه وارد شوید.